Aki részt akart venni az ünnepségen, annak többek között bele kellett egyeznie, hogy nem kérhet zenét, nem viselhet Apple-órát és kizárólag készpénzt adhat nászajándéknak.


Egy New Jersey-i friss házaspár, Emerson és John Schiavone alaposan kiakasztotta az internet népét azokkal a TikTok-videókkal, melyekben bemutatják, milyen szabályokat kellett betartania a násznépnek a tavalyi esküvőjükön.

Emerson és John 2023-ban kötött házasságot, és előzetesen részletesen megtervezték a nagy napot. Számos szabályt felállítottak, amik ugyan sokaknak nem tetszettek, de a menyasszony és a vőlegény ragaszkodott az elképzeléseihez. A már több millió megtekintésnél járó TikTok-videóikból kiderül, hogy a vendégek csak két főétel közül választhattak: pesztós grillezett lazacot vagy filet mignont (bélszínt) kérhettek. Akinek egyik sem felelt meg, az éhesen maradt.

Sokaknak az sem tetszett, hogy a menyasszony és a vőlegény megtagadta azt a népszerű amerikai hagyományt, hogy az elhunyt családtagoknak emlékasztalokat vagy emlékszékeket biztosítsanak az ünnepség helyszínén. Nem utolsó sorban pedig Emerson és John kijelentette, hogy kizárólag készpénzt fogadnak el nászajándékként.

A TikTok-felhasználókat alaposan megosztották Emerson és John esküvői szabályai, több hozzászóló jelezte, hogy ő bizony ilyen előírások mellett nem vett volna részt az ünnepségen. Mások egyenesen arrogánsnak és a hagyományokat semmibe vevő, elkényeztetett fiataloknak nevezték a friss házaspárt. Ugyanakkor sokan inkább viccesnek tartották a fura esküvői házirendet, és azt írták, mivel ez Emerson és John nagy napja volt, a menyasszony és a vőlegény teljes joggal hozott saját részvételi szabályokat.

Forrás: LADbible


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!