Nagyon felemásan alakul a két magyar teniszezők eredménysora Wimbledonban. Miközben a női mezőnyben Babos Tímea egyesben és párosban is kiesett rögtön az első körben, Fucsovics Márton még nem veszített mérkőzést Angliában.

Kapcsolódó

Fucsovics Márton szinte hibátlan adogatójátékkal jutott tovább Wimbledonban

Életében először jutott a legjobb 32 közé.

A 29 éves teniszjátékos bravúrral kezdett, majd a cseh Jiri Vesely legyőzésével jutott be először a legjobb 32 közé. Ezek után párosban is elkezdte a tornát Fucsovics, aki az olasz Stefano Travagliával az oldalán szetthátrányból fordítva győzte le a moldovai Radu Albot és a georgiai Nikoloz Baszilasvili ellen.

Fucsovics legközelebb ismét egyesben lép pályára, pénteken a kilencedik kiemelt argentin Diego Schwartzmannal csap össze, de később Babos oldalán a vegyes párosban is játszani fog.

Végeredmény - Wimbledon, férfi páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért)

Fucsovics Márton, Stefano Travaglia (magyar, olasz)-Radu Albot, Nikoloz Baszilasvili (moldovai, georgiai) 3:6, 6:2, 6:2

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!