Eső miatt egyszerre szakadt félbe Babos Tímea belgrádi és Fucsovics Márton genfi teniszmeccse is, írja az MTI.

A legmagasabban rangsorolt magyar játékos 0:3-mal kezdett a 18 éves Dominic Stephan Stricker ellen, aki a nyitófordulóban élete első ATP-főtáblájás meccsén hatalmas meglepetésre megverte a 2014-ben US Open-bajnok horvát Marin Cilicet. Fucsovics ugyan feljött 4:4-re, mégis szetthátrányba került, de jól kezdte a második játszmát, mivel rögtön elvette ellenfele adogatójátékát. Csakhogy 2:1-nél szakadni kezdett az addig csak szemerkélő eső, így a játékosok az öltözőbe vonultak.

Eközben Belgdrádban Babos Vera Zvonarjovával az oldalán 6:1-re nyerte az első játszmát az orosz Natela Dzalamidze és Irina Hromacsova ellen. A második szettben 4:2-re vezettek Babosék, amikor Szerbiában is olyan esőzés támadt, hogy félbe kellett szakítani az összecsapást.

Frissítünk!

Az eső múltával folytatódtak a mérkőzések. Fucsovics sajnos kiesett 7:5, 6:4-s vereségét követően. Babosék később tudtak újra pályára lépni, de 6:1, 6:4-re nyerték meg a találkozót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Kérjük, tartsanak minél többen velünk, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni. Fizessenek elő, olvassanak, kövessenek minket, vitatkozzanak velünk, adjanak ötleteket. Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!