Fucsovics Márton mindössze 71 perc alatt bejutott a 636 ezer euró (223 millió forint) összdíjazású stockholmi keménypályás férfi tenisztorna második fordulójába.

A kedden Párizsban a világelső - és későbbi bajnok - Novak Djokoviccsal szemben alulmaradt magyar játékos vasárnap a francia Adrian Mannarinóval találkozott, aki szintén a 32 között búcsúzott a francia fővárosban. Az MTK hetedik helyen kiemelt teniszezője 40., míg balkezes riválisa 59. a világranglistán, és eddigi egyetlen találkozójukat Fucsovics nyerte 2018-ban Metzben.

A második csatában Fucsovics magabiztosan hozta az adogatásait, egyetlen bréklabdát sem kellett hárítania, majd 4:4-nél elvette a francia szerváját, és 44 perc alatt hozta a szettet.

A folytatás ennél is simábban alakult, a 33 éves Mannarino alig tanúsított ellenállást, a magyar pedig egy remek röptével lezárta a váratlanul egyoldalú meccset.

A 29 éves Fucsovics a nyolcaddöntőben a holland Botic van de Zandschulppal (63.) vagy az ausztrál Jordan Thompsonnal (68.) csap össze.

eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Fucsovics Márton (7.) - Adrian Mannarino (francia) 6:4, 6:0

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!