Fucsovics Márton szetthátrányból fordítva jutott a legjobb nyolc közé az 584 ezer euró (211 millió forint) összdíjazású antwerpeni keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglistán 39. magyar játékos a csütörtöki nyolcaddöntőben 65 perc alatt, rövidítésben vesztette el az első szettet a rangsorban 20. Roberto Bautista Agut ellen. A másodikban viszont már 5:0-ra is vezetett, és bár a negyedikként rangsorolt spanyol rivális közelebb tudott zárkózni, Fucsovics a 42 percig tartó játszma megnyerésével egyenlített, írja az MTI.

A döntő felvonásban Fucsovics háromszor is elvette Bautista adogatását, így megnyerte a 2 óra 23 perces összecsapást.

A magyar játékosra a hetedik helyen kiemelt dél-afrikai Lloyd Harris vár a nyolc között.

eredmény, nyolcaddöntő:

Fucsovics Márton - Roberto Bautista Agut (spanyol, 4.) 6:7 (5-7), 6:3, 6:1
Harris (dél-afrikai, 7.) - Struff (német) 6:2, 6:3

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!