Frei Tamás a Blikknek adott egy rövidebb interjút, melyben a riporter ezúttal bővebben is beszélt a magánéletéről, amire az elmúlt években nem igazán volt példa. Kiderült, hogy párjával, Krisztinával épp Budapesten élnek.


Most éppen Budapesten vagyunk. Az első hullámnál azt gondoltuk a párommal, hogy Amerikában fogjuk nyugodtabban átvészelni a karantént, mert az egy hatékony, működőképes ország. De a járvány hatására Amerika másképp kezdett viselkedni. Mi ott éltük meg, hogy nincs vécépapír, őrült felvásárlás kezdődött, hetekig nem volt kézfertőtlenítő. Amikor úgy láttuk, hogy nem változik a helyzet, és még a végén ott ragadunk, május elején sikerült az egyik utolsó járatra helyet szerezni.

A nőről még azt is elárulta:

Krisztinának hívják a páromat, már két és fél éve vagyunk együtt. A párkapcsolatnak van ugyan szervezési nehézsége, úgy kell intézni a munkánkat, hogy tudjunk mozdulni. A közös életünkben sok fogaskeréknek kell kapcsolódnia, de egyre rutinosabban oldjuk meg. Jobban beszél nálam franciául. Kislányként Algériában élt, francia iskolába járt, és ami a legfontosabb: neki is nyitott a világ.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!