A színész éppen Beverly Hills-i lakásának erkélyén álldogált, amikor sikerült lencsevégre kapni. A képek tanúsága szerint nincs éppen topformában.


A 85 éves Jack Nicholson másfél éve teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, egy lesifotósnak viszont most sikerült elcsípnie a hollywoodi legendát Beverly Hills-i lakásának erkélyén.

A friss képeket IDE KATTINTVA lehet megnézni.

Nicholsont ezelőtt utoljára 2021 októberében látták egy Los Angeles Lakers-meccsen, amit a fiával együtt nézett a pálya széléről. A mozikban pedig utoljára 2010-ben találkozhattak vele a filmrajongók a How Do You Know című romantikus vígjátékban, ahol Owen Wilson és Reese Witherspoon oldalán szerepelt.

Egyik barátja korábban arról beszélt, hogy a színész 85 éves korához képest fizikailag rendkívül jó állapotban van, de mentálisan már vannak problémái, demenciával küzdhet.

Bill O’Reilly televíziós műsorvezető szerint azonban ezek az információk nem igazak, mivel néhány hónappal ezelőtt meglátogatta Nicholsont és neki nem tűnt úgy, hogy bármilyen mentális problémái lennének.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!