Steve Valentine egy családi hajókiránduláson vett részt, amikor feltűnt neki a vízen úszó sötét alak. Idén ő már a negyedik, aki látta az állítólagos szörnyet.


Újra látták a Loch Ness-i szörnyet, írja a Mirror. A titokzatos lényt állítólag egy nyaraló szúrta ki, ráadásul mindez nem sokkal azelőtt történt, hogy az elmúlt 50 év legnagyobb hajtóvadászata elindult volna a skóciai tó híres szörnye után.

A manchesteri férfi augusztus 17-i, Loch Ness-i észlelése idén már a negyedik lehet. Steve Valentine ráadásul még le is tudta fotózni a rejtélyes lényt, mielőtt eltűnt volna. Az állítólagos szörnyet Urquhart vára közelében szúrta ki a tóban. A fotót a Mirror cikkében lehet megnézni.

Valentine észlelése nem sokkal a hétvégi, az utóbbi 50 év legnagyobb Nessie-vadászata előtt történt. Augusztus 26-án és 27-én önkéntesek sokasága indul a Loch Ness-i szörny nyomába szárazföldön és vízen egyaránt. Az önkéntes kutatók infravörös drónnal pásztázzák majd a tó vizét, miközben bevetnek egy hidrofont is, ami a szokatlan víz alatti hangokat érzékeli.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!