Mérgében két pohár tűzforró kávét vágott még februárban a McDrive alkalmazottjához egy 54 éves clevelandi férfi. Joseph Deluca azon pöccent be, hogy csak egy pohár italt rendelt, de kettőt kapott, írja a The Sun. A dühös vásárló akkor dobta be teljes erőből a poharakat az ablakon, amikor a 48 éves McDonald's alkalmazott elkérte a számlát, hogy ellenőrizze a tévedést.

A nő arcán, nyakán és vállán elsőfokú égési sérülések keletkeztek, azonnal kórházba szállították. A döbbenetes esetet több kamera is rögzítette, ezek közül az egyiken az étterem külső része látható és az, ahogy a férfi felpaprikázva kipattan a kocsiból, majd behajítja az ablakon az egész rendelést:

hirdetés

A második videón az étterem belsejéből láthatjuk az egész jelentet. Ezen jól látszik, ahogy a forró kávéval telibe találja a szerencsétlen nőt a magából kivetkőzött vendég:

Joseph Deluca alig négy hónappal később elgázolt egy 50 éves járókelőt. A baleset után a temperamentumos férfi kiugrott a kocsijából, és jó darabig rugdalta a földön fekvő áldozatot, mielőtt el tudott volna menekülni a rendőrségre. Később kiderült, hogy a vétlen férfi Deluca kollégája volt, aki éppen arra készült, hogy beszámoljon a főnöknek a hirtelen haragú Deluca és egy másik munkatársuk közötti incidensről.

Joseph Deluca a McDonald's dolgozójának leforrázásáért 3 év, a másik esetért 18 hónap börtönbüntetést kapott.

A Meki vendégeinél gyakran pattan el a húr idén a rossz rendelések miatt. Néhány hónapja egy nő verte szét tulajdonképpen az egész üzletet, mert nem kapott fagyit: