Vasárnap játsszák a németországi férfi kézilabda Európa-bajnokság döntőjét. Michael Wiederer azonban már most elismerte, hogy a bírók hibái döntötték el, melyik két válogatott vívja a finálét.


Továbbra is forrnak az indulatok a svéd-francia elődöntő kapcsán, ahol a két macedón játékvezető súlyos hibákat követett el. Előbb 27–26-os svéd vezetésnél, lépéshibára hivatkozva nem adták meg az északiak szabályos gólját, majd az ellentámadás során megítélt időn túli szabaddobás után megadták a francia Elohim Prandi találatát. A játékosnak lövés közben elmozdult a lába, így nem lett volna szabad megadni a találatot. A többi már történelem: a franciák ezzel kiegyenlítettek, a hosszabbításban pedig már nem adtak esélyt a svédeknek. A svédek óvtak, a szabályok értelmében azonban ezt elutasították, mert nem műhiba történt.

írta a Telex. A németországi Európa-bajnokság francia-dán döntője 17:45 órakor kezdődik. A magyar válogatott története legjobb helyezését érte el a kontinens-vetélkedőn: miután a helyosztón legyőzte Szlovéniát, az ötödik helyen zárt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!