Fordított magyar zászló került annak a politikai kiadványnak a címlapjára, amelyen Koncz Zsófia, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje szerepel - szúrta ki az Alfahír.

Koncz Zsófia a július elején motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc parlamenti képviselő lánya, aki maga is politikával foglalkozik.

Koncz Ferenc halála miatt új országgyűlési képviselőt kell választani a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben. Az időközi választást október 11-én tartják, amelyen Koncz Zsófia is indul, méghozzá a Fidesz-KDNP színeiben.

A fiatal politikus folyamatosan kampányol, Facebook-oldalán naponta jelentkezik új bejegyzésekkel és képekkel.

Nemrég viszont jogszabályt sértett, amiért közösségi oldalán olyan kampányfotókat posztolt, amelyeken gyerekek körében látható.

hirdetés

Most is egy fotó miatt került bajba Koncz Zsófia, ám ezúttal egy baki, és nem jogszabálysértés történt. A Szülőföldünk című politikai kiadvány címoldalán ugyanis

egy zöld-fehér-piros zászló mellett látható, amely pont a magyar zászló fordítottja.

Az Alfahír szerint Koncz Zsófia fotót is posztolt erről a Facebook-oldalán, így valószínűleg először nem vette észre a hibát. Most már nem elérhető a kép a közösségi oldalán, de erről van szó:


hirdetés