Az X-Faktor mentorai sok mindent láthattak már a műsor berkein belül. Mindannyian csak reménykedni mertek, hogy a tavalyi mirjamos eset nem ismétlődik meg. A műsor tavalyi évadában Radics Gigihez vágta hozzá az egyik versenyző a mikrofont, miután értékelte a nő produkcióját.

Ezúttal Dallos Boginak szólt a mikrofonhajítás, azt követően, hogy kijelentette: az előadás ízléstelen volt. A korábban mulatós zene terén tevékenykedő Szajkó Tímea a tegnap esti adásban Loca Pantera művésznéven mutatkozott be. Dallos Bogi értékelését követen egyik pillanatról a másikra szakadt el nála a húr. Üvöltözni kezdett, és a földhöz csapta a mikrofont, majd a zsűri asztalához lépett, ahol kikérte magának az értékelés jogosságát, és a tehetségkutató női mentorát fennhangon sértegette.

„Mondjátok meg, melyik énekes hozott ide színvonalat?”

– hangzott el az egyik mondata, amit heves gesztikulálás követett. Gáspár Lacinak kellett leállítania a magából kikelő versenyzőt, miután magától nem volt hajlandó befejezni a rögtönzött jelenetet. Laci megemelte a hangját, és kiküldte a stúdióból. Ezt követően Loca Pantera kiviharzott a színfalak mögé.

„Ijesztő volt, hirtelen odajött hozzánk. Megrémültem, mert rám haragudott, velem kezdett el kiabálni”

– mondta el Bogi a Blikknek.