Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy kutyájával együtt nyomtalanul eltűnt egy maglódi vállalkozó. Az 50 éves Pintér Gyulát az autósműhelyében látták utoljára két hete pénteken, azóta nem adott életjelet magáról, és a telefonja sem elérhető.

Hamarosan kiderült az is: könnyen lehet, hogy a férfi az általa keresett sok pénz miatt kerülhetett bajba. "Gyula úgy nem indult útnak, hogy ne lett volna nála pénz, hiszen nagy értékű autókkal foglalkozott, olykor milliók is voltak a zsebében. Ezt bárki megneszelhette" – árulta el egy forrás a Borsnak.

A rejtély pedig most tovább fokozódik: a Blikk arról ír, alig pár nap eltéréssel egy másik luxusautó-kereskedő, a 47 éves Antal Csaba is eltűnt, mégpedig az újpesti Farkaserdő környékéről. A két vállalkozó ráadásul ismerhette is egymást, egyaránt drága autókra specializálódtak.

Az eltűnés körülményei a lap szerint mindkét esetben rejtélyesek: a két férfinak úgy veszett nyoma egyik óráról a másikra, mintha a föld nyelte volna el őket.

Antal az egyik barátját kérte meg, hogy fuvarozza el őt az újpesti Erdősor utcába. Ott kiszállt az autóból, és azóta senki nem tud róla semmit, pedig hatalmas erőkkel keresi a rendőrség.

Pintér pedig gyömrői műhelyéből a maglódi otthonához hajtott a Hummerjével, azóta nem adott életjelet magáról, mindössze a kocsiját találták meg a ház előtt. A rendőrök pár nappal a férfi eltűnése után nyolc autóval szálltak ki az ingatlanhoz, amit tüzetesen átvizsgáltak.

Az ügyet még megmagyarázhatatlanabbá teszi, hogy a férfi Répa nevű kutyáját, aki mindig vele volt, a szlovákiai Léván találták meg. Neki nem esett bántódása – írja a Ripost.

A rendőrség a budapesti ügyben gyilkosság gyanúja, Maglódon pedig személyi szabadság megsértése miatt nyomoz.