Szeles, de naposabb idő jön, csütörtök éjjel még fagyhat, hétvégére pedig zivatarokat is ígérnek.


Szerdán sok napsütésre számíthatunk, de keleten, északkeleten, valamint helyenként északon és délnyugaton időnként erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és átmenetileg egy-egy futó zápor, néhol esetleg zivatar is kialakulhat. Élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Reggel -1 és +8, délután 13 és 18 fok között alakulhat a hőmérséklet - írja az Időkép.

Csütörtökön is napos-gomolyfelhős időre készülhetünk. Egy-egy zápor elszórtan nyugaton fordulhat elő. Csak helyenként élénkülhet meg az északi-északnyugati szél. Hajnalban a fagyzugos helyeken gyenge fagy előfordulhat. Napközben 13-18 fokot mérhetünk.

Pénteken már több felhő lehet felettünk, a délután második felében nyugaton, északnyugaton, este pedig már a középső tájakon is kialakulhat eső, zápor. A Dunántúlon élénk, néhol erős lehet a délies szél. A maximumok 14 és 21 fok között alakulhatnak.

Szombaton többfelé kialakulhat eső, zápor, néhol zivatar is a változóan felhős-napos időben. A Dunántúlon élénk, erős lökések kísérhetik az északira, északnyugatira forduló szelet. 13 és 22 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

Vasárnap csak elszórtan fordulhat elő átmenetileg eső, zápor a napos időszakok mellett. Délután 17-22 fokra van kilátás.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!