Fodor Zsóka könnyeivel küzdve reagált arra az interjúra, amiben Várkonyi András kettőjük kapcsolatának megromlásáról beszélt. „Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt” – mondta a legendás művésznő.


A napokban írtunk arról, hogy a Barátok közt-ben Vili bácsit alakító Várkonyi András megharagudott kolléganőjére, Fodor Zsókára, amiért a színésznő több közös előadásukon sem jelent meg.

Most Fodor Zsóka reagált és elmondta: régi barátja nyilatkozatát olvasva tudta meg, hogy ekkora feszültség van közöttük.

„Miért ne mentem volna el az előadásokra, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek. Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna!” – reagált a kialakult helyzetre Fodor Zsóka, aki saját bevallása szerint nagyon szomorú a történtek miatt.

Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni” – mondta a művésznő a Blikknek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!