A színésznő például tervezett dubaji útját is kénytelen volt lemondani.


Nem indult jól az év Fodor Zsókának – írta meg a Blikk.

Az országosan a Barátok közt Magdi anyusaként ismertté vált színésznő korábban szeretett nagy lábon élni: mindehová taxival járt, éttermekben ebédelt, ahol gyakran meghívta barátait is.

2023 elején azonban egy betegség miatt rögtön elesett egy munkától, hosszú idő óta először nincs teljesen betelve a naptára.

„Tudtam, ha barátnőmtől, Erzsikétől hazajövök Svédországból, ahol a szilvesztert töltöttem, egy forgatáson veszek részt. Nagyon készültem, rengeteg időt, energiát és pénzt áldoztam rá, és fejben már az érte kapott pénzt is elköltöttem.

– mesélte a színésznő a Story magazinnak.

Hozzátette:

„Nem állok most túl jól anyagilag. És bár jelenleg négy darabban is játszom, hiszen Oszvald Marikával van kétszer negyvenöt perc prózai darabunk, Várkonyi Andrással két vígjátékban játszunk, ott a Leszállás Párizsban is, amit szintén imádok, de ezenkívül is van néhány, szívemnek nagyon kedves, alkalmankénti felkérés.

Mesélt arról is, hogy két háztartást is fenntart, egyet Budapesten és egyet Pécsen, ám hiába vallotta magát „gavallértermészetűnek”, a megszorításokat szerinte a színészek is nagyon megérzik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!