A Wizz Air szurkolói különgépeket indít a magyar labdarúgó válogatott a márciusi sorsdöntő összecsapásra, Szófiába - adta hírül a légitársaság.

A magyar csapat ugye egyenes ágon nem jutott ki a részben Budapesten rendezendő 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra.

Kiábrándító vereség Walesben, sok kell még az Eb-szerepléshez

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott Cardiffban, és mivel Szlovákia legyőzte Azerbajdzsánt, így csak a selejtezőcsoport negyedik helyén zárt. A Nemzetek Ligája playoffján keresztül van még esélyünk kijutni a 2020-as, részben magyar rendezésű tornára.

A remények azonban még élnek: márciusban két meccset kell megnyernie a válogatottnak ahhoz, hogy a magyar csapat a Puskás Arénában fogadja a kontinens elitjét.

Az első ellenfél Bulgária csapata lesz 2020. március 26-án Szófiában. A Wizz Air szurkolói különgépeket indít mindkét magyarországi bázisáról, Budapestről és Debrecenből. A járatok 2020. március 26-án indulnak és a mérkőzés után, 2020. március 27-én hajnalban indulnak vissza Szófiából.

A járatokra hétfőtől foglalhatók jegyek, 29 190 forinttól*, a Wizz Air honlapján, illetve a WIZZ mobilapplikáción keresztül. A mérkőzés napján amúgy Budapestről a légitársaság menetrend szerint közlekedő járata is elérhető Szófiába.

(*Egy útra, magában foglalva az adókat és a nem választható költségeket, illetve egy fedélzetre felvihető kézipoggyász (maximum 40x30x20 cm) díját. Ennél nagyobb bőrönd, illetve más feladott poggyász további díj ellenében szállítható. Az ár kizárólag a weboldalon, illetve a mobilappon kezdeményezett foglalásokra vonatkozik. A feltüntetett áron korlátozott számú hely érhető el.)

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!