Florence Pugh meglehetősen sok kritikát kapott, miután összejött a nála 21 évvel idősebb Zach Braff-fal. A színésznő két évvel ezelőtt egy interjúban azt mondta, egy ideig rosszul érintette az emberek véleménye, akik sérelmezték a köztük lévő korkülönbséget, de végül arra jutott, hogy 24 évesen pontosan el tudja dönteni, kivel szeretne járni.

Kapcsolódó

Florence Pugh kiakadt, mert beszólnak neki, amiért idősebb színésszel jár

Zach Braff 21 évvel idősebb nála.

A színésznő a minap a Harper's BAZAARnak adott interjút, melyben elárulta, hogy ő és Braff az év első felében külön utakra léptek. Mint mondja, nem véletlen, hogy ezt eddig nem verték ezt nagy dobra. Három évig voltak együtt.

Megpróbáltuk a világ tudta nélkül intézni ezt a szakítást, hiszen ez egy olyan kapcsolat volt, amiről mindenkinek megvolt a véleménye. Úgy éreztük, hasznunkra fog válni, ha nem mondják nekünk emberek millió, mennyire örülnek, hogy nem vagyunk már együtt

- magyarázta Pugh, akinek saját bevallása szerint máig összeszorul a torka, ha a szakításukról kell beszélnie.

A színésznő hozzátette, hogy szerinte az embereknek nem kellene ilyen mélyen beleásniuk magukat a hírességek életébe, hiszen például ő sosem vállalkozott arra, hogy valóságshowban szerepeljen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!