Közleményt adott ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja a Szájer-botrány kapcsán, amiben ezt írják:

"Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott Európai Parlamenti képviselői tisztségéről. Az egyedüli helyes döntést hozta meg. Döntését tudomásul vesszük, mint ahogy tudomásul vesszük azt is, hogy bocsánatot kért családjától, a politikai közösségétől és a választóktól."

A nagyobbik kormánypárt vasárnap még köszönetet mondott Szájer Józsefnek, akinek szerintük "döntő szrepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.

Facebook

null

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, Szájer József múlt pénteken részt vett egy házibulin Brüsszelben, ahol belga lapok szerint orgia és drogok is voltak, és végül a rendőrség oszlatta fel a partit. Erről először belga lapok írtak, majd maga a politikus is elismerte, hogy ott volt a bulin.

Szájer József múlt vasárnap mondott le európai parlamenti mandátumáról. A képviselő akkor úgy fogalmazott: egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára.



hirdetés