A felkavaró felvételen az is látszik, hogyan teperték le a rendőrök az erőszakos férfit. Figyelem, megrázó tartalom!


Nyilvánosságra hozta a bíróság azt a felvételt, amelyet az egyik intézkedő rendőr testkamerája rögzített a Nancy Pelosi férje elleni támadásról - számolt be róla a CNN.

Az eset még tavaly októberben történt. Egy férfi tört be Nancy Pelosi amerikai demokrata képviselő és férje San Franciscó-i házába hajnali 2-kor, aki felébresztette az alvó Paul Pelosit és azt kérdezgette tőle, hogy „Hol van Nancy?”. Eredetileg ugyanis a politikust akarta megtámadni, de mivel őt nem találta, a férjet bántalmazta súlyosan egy kalapáccsal.

A most nyilvánosságra hozott felvétel egyikét a betörés miatt riasztott rendőrök egyikének testkamerája rögzítette. Ezen látszik, ahogy az egyenruhások megérkeznek a házhoz, ahol rögtön találkoztak is Pelosival és támadójával. A betörő egy kalapácsot tartott a kezében, amit a házigazda igyekezett megszerezni.

A felkavaró testkamerás videó mellett azt a biztonsági kamerás felvételt is meg lehet már nézni, amelyen látszik, hogyan közelítette meg a házat és hogy tört be a támadó.

A brutális támadás elkövetője a 42 éves David DePape, aki furcsa, politikai tartalmú összeesküvés-elméleteket osztott meg nyilvánosan a Facebook-oldalán, például Donald Trump választásával kapcsolatosan. A férfit többek közt emberölési kísérlettel, testi sértéssel és betöréssel vádolják.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!