Menyhárt Dávid csatornáján hajléktalanokkal beszélget a mindennapjaikról, sokszor pénzzel is segít nekik. Párját ebédelni hívta meg, de végül a lány fizetett.


Felrobbantotta a netet a fiatal magyar influenszer TikTok-videója, amelyben felvállalja, hogy a barátnője hajléktalan.

Menyhárt Dávid amúgy sem számít egy tipikus influenszernek:

„Természetesen nem azért lettünk egy pár, hogy jobb marketingje legyen a videóimnak, ez is csak olyan volt, mint a legtöbb kapcsolat, két ember találkozott és szimpatikusak lettek egymásnak” - mondta a találkozásukról a fiú a Ripostnak. Dávid azért akarta egy videóban elmondani, hogy párja hajléktalan, mert elejét akarta venni a rosszindulatú pletykáknak.

A TikToker azt is elárulta, hogy éppen a szokásos kisfilmjét készítette és ebédelni hívta el a lányt, akivel szó szót követett, végül a hölgy hívta meg őt. Dávid szerint a párját sokan vádolták azzal ismeretlenül, hogy a pénzéért, a jobb körülményekért van vele.

„Ez már azért sem igaz, mert szinte sosem engedi, hogy helyette fizessek, általában felezzük a számlát.”

A fiú szerint mások rosszindulatúan a barátnője nem létező ápolatlanságát emlegetik, ami szintén nem igaz:

Dávid azt mondta, hogy már egy hónapja egy párt alkotnak és hamarosan a szüleinek is szeretné bemutatni a kedvesét. Az elsődleges tervük azonban, hogy munkát szerezzenek a lánynak, aki cukrász és azért küldték el a munkahelyéről, mert megtudták, hogy hajléktalan és szállón lakik.

Dávid bejegyzésére már 3,7 millió lájk érkezett, és a hozzászólások többsége is inkább támogató. Volt aki például azt írta neki:

„Én 10 éve vagyok együtt egy anno hajléktalannal, mára a fiam apja.”

@menyus_king_team Jobb, ha tőlem halljátok az igazságot. #legyenmenoakedvesseg #szeretet #csakegykisszeretet ♬ All I Want - Kodaline


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!