Fedezd fel a Tisza család egykori otthonát, a geszti Tisza-kastélyt, ahol a történelem és a modern kényelem találkozik egy varázslatos környezetben. A felújított kastélyparkban található Arany János Vendégház tökéletes menedéket nyújt a pihenésre és feltöltődésre vágyóknak.

Az újjászületett geszti Tisza-kastély méltán tart számot az érdeklődésre: a tárlat a múlt számos értékes és érdekes titkát fedi fel. A sok látnivalóval büszkélkedő határmenti település felfedezésére érdemes több napot rászánni és megpihenni a természet közelségében található geszti kastélypark 29 szobás vendégházában. A kastélykert és park határán fölépült, meghitt atmoszférájú Arany János Vendégház tökéletes szállást biztosít a látogatóknak, az elvonulásra és elcsendesedésre vágyóknak.

A kastély főépületéből üvegfolyosón elérhető, új építésű Arany János Vendégházban az egyszerű, letisztult építészet találkozik a történelmi környezettel. A kétszintes vendégházban a földszinten 20 két fős szoba, míg az emeleten 8 három fős szoba és 1 öt fő befogadására alkalmas apartman várja a vendégeket. A vendégház egy igazi közösségi hely, ahol a családok éppúgy megtalálják a számukra kellemes kikapcsolódást, mint a tanulócsoportok, baráti társaságok, hiszen együtt még különlegesebb lesz a geszti Tisza élmény.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!