A Jobbik XVIII. kerületi képviselője a választás rendje elleni bűncselekmény, vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt tett feljelentést Lévai István Zoltán akciója kapcsán.


Ahogy arról beszámoltunk, a Válasz Online birtokába kerültek olyan hangfelvételek, amelyek azt bizonyítják, hogy Lévai István Zoltán, a Fidesz XVIII. kerületi önkormányzati képviselője megpróbálta rávenni a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyi politikusát, Aleva Mártát, hogy induljon el a kerületben polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson.

„Kereshet új polgármesterjelöltet a Fidesz a XVIII. kerületben. Drága Fidesz! Vagy bármelyik párt. Ez történik, ha hasonló ügyekbe akartok minket belerángatni: lebuktok” - írta az MKKP Facebook-oldalán.

A DK szerint "a Fidesz azért készülhet választási csalásokra az önkormányzati választásokon, mert nagyon sok településen és budapesti kerületben szoros lesz a választási küzdelem”. Az ellenzéki párt azonnali válaszokat követel arra, hogy hány helyen fizették le vagy próbálták lefizetni ellenzéki pártok politikusait azért, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon megtévesszék és megosszák az ellenzéki szavazókat, illetve honnan szerezték a megvesztegetési pénzt és mennyi pénzt szánnak választási csalásokra a 2024-es önkormányzati választásokon.

(via 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!