A férfi korábban már állt bíróság előtt, miután Xantus Barbarát szexuális tartalmú üzenetekkel zaklatta. 2022-ben 1,2 millió forintos büntetést kapott, és pártfogói felügyeletet, valamint pszichés kezelést írtak elő számára.


Ő. László Gábor nem áll le – mondja féltestvére, K. Kinga, aki a férfi egyre súlyosbodó zaklatásainak célpontjává vált.

Ez a férfi korábban Xantus Barbarát zaklatta, most pedig a saját családjának életét keseríti meg folyamatos üzenetekkel, kamu hívásokkal és fenyegetésekkel. Kinga és családja a rendőrséghez fordult a Blikk szerint.

Kinga akkor kérte Lászlót, hogy vizsgáltassa ki magát, és addig ne menjen a közelükbe. Ezt követően László megsértődött, és azóta fenyegetéseivel és zaklatásaival sújtja őket.

A család szerint László módszeresen hoz létre álprofilokat, külföldinek tűnő telefonszámokat, hogy ezekről küldjön fenyegető üzeneteket és e-maileket. Kinga szerint korábban hírességeket, például Xantus Barbarát zaklatta, most pedig már bombariadókkal is fenyeget.

László korábban már állt bíróság előtt, miután Xantus Barbarát szexuális tartalmú üzenetekkel zaklatta. 2022-ben 1,2 millió forintos büntetést kapott, és pártfogói felügyeletet, valamint pszichés kezelést írtak elő számára. Kinga azonban úgy véli, hogy a férfi problémái mélyebbek, és komolyabb mentális kezelést igényelne.

Xantus Barbara ma már túllépett ezen az időszakon, a lap megkereste őt is.

– nyilatkozta a lapnak röviden a színésznő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!