A Barátok köztben Harmath Szonját alakító Bátyai Évát Facebookon zaklatja egy férfi, mondta el a Blikknek. A férfit már egyszer letiltotta, de visszatért másik fiókon keresztül.


Letiltottam, ám most előkerült valaki, aki nem biztos, hogy ugyanaz az ember, de a szóhasználata nagyon hasonlít a korábbira. Obszcén, beteg dolgokat ír, rendszeresen azt próbálja velem közölni nyomdafestéket nem tűrő stílusban, hogy szerinte senki nem kíváncsi rám, semmi keresnivalóm ott, ahol vagyok. Még le is ribancozott.

A férfi azért kezdte el zaklatni Bátyait, mert az nem válaszolt az üzeneteire, amin a férfi irreális módon felháborodott. Egy ponton még egy kamu rajongói oldalt is létrehozott, azt állítva, hogy a színésznő profilját valaki feltörte, úgyhogy most az a hivatalos.

Páran be is dőltek neki. Nehezen értem el, hogy letiltsák az oldalt, de végül sikerült. Ám nem adta fel, újra próbálkozott.

Bátyai úgy döntött, ha a férfi nem fog leállni, akkor feljelentést fog tenni ellene. Akkor telt be nála igazán a pohár, amikor a férfi már nem csak őt, de rajongóit is elkezdte agresszívan zaklatni.

Az utolsó csepp az volt, amikor megtudtam, hogy az egyik kiskorú rajongómat megfenyegette, mert váltottunk pár kommentet a közösségi oldalamon.

Kiemelt kép: RTL Klub


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!