MONOR – Rémálomba illő pillanatok zajlottak le 2 órával ezelőtt (2018.09.08-án) Monor közelében a 4-es számú főúton. A szemtanuk szerint egy fekete Mercedes terepjáró hajtott át a szembejövő sávba, majd az ezüst színű Peugeot sofőrje, az édesapa K. Gábor (44) elrántotta a kormányt frontálisan ütközve egy fával. A tragikus balesetben nem csak a 44 éves éves férfi hunyt el, ugyanis  az autóban utazott még Gábor felesége és anyósa, akik szintén a helyszínen életüket vesztették. Az egyetlen túlélő az 5 éves K. Krisztina, akit hihetetlen módon eszméleténél találtak a helyszínen, a kislány torka szakadtából zokogott, a mentősök elmondása szerint földön túli módon kisebb karcolásokkal megúszta az esetet. A szemtanuk szerint ilyen borzalmas pillanatokat még sosem éltek át.

Mint kiderült, az 5 éves kislánynak, Krisztinának nem maradt egy közeli hozzátartozója sem, egyelőre gyámságát senki sem vállalta. A gyermek jelenleg sokkos állapotban van, pszichológus szakorvos kezeli, de komolyabb testi sérülést nem szenvedett.

Kérünk szépen minden kedves olvasót, hogy ossza meg a felhívásunkat és próbáljunk Krisztinának szerető családot találni, akik segítenek neki feldolgozni a történteket. A szerkesztőségünk próbált a gyermek orvosával beszélni, egyelőre eredménytelenül.

Kapcsolat: [email protected]

A temetés időpontjáról egyelőre még nincs hír. Mindannyian mondjuk el egy imát a balesetben elhunyt családért. Nyugodjanak Békében, angyalként vigyázzanak erre a csodálatos gyermekre földi léte során!

Forrás: http://www.magyarnep.me

Kiemelt kép forrása: http://www.magyarnep.me


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!