A Londonban élő férfi nagyobbik gyereke is súlyosan megsérült, kórházba került. Az apa hónapokig lábadozott, mire el merték neki mondani, hogy mi történt.


Egy baleset miatt kómába esett egy apa, miután őt és két fiát is elütötte egy motoros. Mikor magához tért, nem emlékezett a történtekre és a balesetben meghalt fiára sem - írja a Daily Star.

A lap beszámolója szerint a 49 éves Mohamed Mao London egyik utcájában sétált a kisebbik fiával kézenfogva, mikor elütötte őket a motor. A gyerek métereket repült, majd a sérülései miatt a helyszínen meghalt. A férfi súlyos fej- és csípősérüléseket szenvedett. A velük sétáló nagyobbik fiának a mája és nyaka sérült. Az apa több műtéten is átesett, majd komoly terápiára szorult, hogy újra beszélni tudjon és memóriája is visszatérjen. A szomáliai származású buszsofőr apa azóta nem tud dolgozni.

– mondta, mikor visszatért a helyszínre. Szemtanúk mesélték el neki, hogy a piros lámpán haladtak át a gyerekekkel, mikor megtörtént a tragédia.

Felépülése után hetekkel később vélték úgy az orvosok, hogy elég stabil ahhoz, hogy elmondják neki, mi történt.

– mondta a férfi.

Az apa nagyobbik fia felépült, de a történtek óta visszahúzódó lett.

A lap beszámolója szerint egy kampányban azt igyekeznek elérni, hogy változtassanak azokon az utakon, ahol például a kisfiú is meghalt. Tegyenek ki kamerákat és csökkentsék a sebességet.

Forrás: RTL.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!