"Kutyának érzem magam. Imádok a földön hemperegni, visszahozni az eldobott tárgyakat, körbe-körbe rohangálni és játszani egész nap, szeretem, ha a fejemet simogatják" - mondja a texasi Austinban élő Jenna Phillips, aki két évig dolgozott klinikai látszerészként, mielőtt főállású kutyalány lett.


Jenna videókból él, melyeken kutyaként viselkedik. A TikTok videós platformon több mint 120 ezer követője van, de a fő bevételi forrását az OnlyFans nevű közösségi portál jelenti, ahol az előfizetői csak felnőtteknek szóló kutyás videókat is láthatnak róla - írja a LadBible című brit bulvárlap.

@yourpuppygirljennaWould you let me on the couch? ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppycheck ##puppychallenge ##yourpuppygirl♬ original sound - yourpuppygirljenna

Minden előfizető havi 20 dollár (kb. 6200 forint) bevételt jelent a lánynak, de a rajongók pluszpénzért olyan videókat is kérhetnek a tőle, melyeken Jenna azt csinálja, amit ők szeretnének. Egy rajongó nemrégiben ezer dollárt (kb. 310 ezer forintot) fizetett egy privát videóért. Jenna azt mondja, minden hónapban hatjegyű összeget keres dollárban, vagyis minimum 31 millió forintot.

@yourpuppygirljennaTeach me new tricks? ???? ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppylove ##puppycheck ##puppychallenge ##puppygirl♬ original sound - yourpuppygirljenna

Jenna azt mondja, a sikere annak köszönhető, hogy új piacot teremtett. Kutyafétissel előtte kizárólag meleg férfiak foglalkoztak, ő volt az első kutyalány. A követőitől rengeteg privát kérést kap, minél furábbakat, annál többet kér a teljesítésükért. Van azonban olyan, amit semmi pénzért sem csinálna meg. Egy rajongó például tekintélyes összeget ajánlott egy olyan videóért, amin Jenna egy valódi kutyával szexel, a lány azonban gondolkodás nélkül visszautasította az ajánlatot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!