Csak fél évre vállalta, mégis majdnem ráment az egész élete: mély depresszióba esett, az öngyilkosságot fontolgatta.


Niki Belucci neve sokak számára a felnőttfilmekből lehet ismerős, de kevesen tudják, hogy mindössze hat hónapot töltött ebben az iparágban. Bár a felnőttfilmes világban töltött röpke hat hónapot maga mögött hagyta, a DJ-é lett édesanya lelkében mély nyomot hagytak az ottani élmények. Olyannyira megviselte ez a fél év, hogy az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Niki Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélt arról, hogyan került a felnőttfilmek világába:

A dolog azonban hamarosan többé vált, és a producer aktképeket, majd pornófilmes szerepeket is kínált neki. Niki ekkor még nem gondolta, hogy ennek milyen következményei lesznek.

Pénzért cserébe a lelkét adta

Niki mindössze fél évig akarta vállalni, hogy pénzhez jusson. Ezt az elhatározását tartotta is: hat hónap után egy lakásnyi és egy autónyi pénzzel szállt ki. Azonban az ott töltött időszak súlyosan megviselte a lelkét, és az egyetlen menekülési útvonalat az alkoholban találta meg.

„Rengeteget ittam előtte, hogy ne is emlékezzek az egész szituációra. Vodkát ittam, az egész fél évet végigvodkáztam, úgyhogy nagyon kevés emlékem van szerencsére. Undorodtam magamtól, undorodtam a férfiaktól, és tudtam, hogy nem jó, amit csinálok, de csak a pénzre gondoltam” – vallotta be Niki a műsorban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!