Fejbe lőtte magát egy 20 év körüli férfi szombaton egy budapesti lőtéren, értesült a Telex. Információjukat a lőteret üzemeltető cég vezetője, Gál János is megerősítette.

„A fiatalember először járt nálunk, és semmi jel nem utalt arra, hogy maga ellen fordulna. A foglalásnál még smiley-kat is küldött”

- mondta el a lapnak a lőtér vezetője. Elmondta, tavaly is történt egy ilyen eset náluk, az az eset is halállal végződött, pedig ilyen helyzetekben nagyon magas szintű orvosi segítséget nyújtanak.

Gál azt is elmondta, hogy a lőteret használók szigorú oktatást kapnak, a lövés alatt pedig végig áll mellettük egy lövészvezető. Úgy tudjuk, ez ebben az esetben is így volt, a fiatalember néhány lövést leadott a lőlapra, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint „a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 3-án 19 óra 27 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy terézvárosi lőtéren egy férfi fejbe lőtte magát. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

hirdetés

Az esettel összefüggésben a BRFK Életvédelmi Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.”



hirdetés