Anett az óvodapedagógusi munkájából nem tudta volna összegyűjteni a szükséges kétmillió forintot, ezért döntött az éjszakai keresetkiegészítés mellett.


Szeretett édesanyján kívánt segíteni Anett a táncos munkáért kapott pénzzel, ám éjszakai élete miatt kirúgták nappali munkahelyéről. Mindenesetre múltja miatt nem indul hátrányból Az álommeló című műsorban.

Az RTL-en futó, Az álommeló csütörtök esti adásában Anett együtt ebédelt Balogh Leventével, és a versenyző őszintén vallott az üzletembernek korábbi foglalkozásáról. Azt mondta, Budapestre való kötözése után munkát kért egy olyan éjszakai szórakozóhelyen, ahol fehérneműs nők táncolnak. Felvették, de

„Kétmillió forint lett volna a műtét, és ezt meg akartam adni neki. Mert őt szeretem a világon a legjobban” – mondta Anett.

Elárulta, akkoriban nappal az eredeti szakmájában, óvodapedagógusként dolgozott, éjszaka pedig az említett szórakozóhelyen táncolt. Az óvodába reggel hétre járt dolgozni, majd miután hazaért, aludt egy keveset, és indult a szórakozóhelyre, ahol hajnali háromig táncolt.

Mindezzel kapcsolatban Balogh Levente azt mondta, Anett nem indul hátrányból a múltja miatt, ugyanis az elnöki asszisztensi pozíció esetében az emberi érték számít. Ugyanakkor az üzletember megígértette a versenyzővel, hogy soha többé nem vállal az említett éjszakai bárhoz hasonló helyen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!