Csatlakozz a Budastep és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös sétájához, ahol megismerheted a park izgalmas történetét és még be is leshetsz a Városmajori Szabadtéri Színpad kulisszái mögé.

Egy csepp történelem, vegyítve izgalmas helyszínekkel, fűszerezve meghökkentő tényekkel – ebből áll a „100 év meséi” sikerének egyszerű receptje.

„Múlt nélkül nincs jövő, s mennél gazdagabb a múltad, annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe.” Időutazásra invitálják a kíváncsi természetűeket és azokat, akik Babits Mihály gondolatával könnyen azonosulnak: a Városmajori Szabadtéri Színpad és a Budastep koprodukciójában létrejövő, 100 év meséi című tematikus séta a nyár folyamán több alkalommal is elérhető a közönség számára.

Hogy mire válthatnak jegyet az érdeklődők? Sokrétű programra, különleges kikapcsolódásra, mely bepillantást enged a városmajori park történelmének kacskaringókkal teli alakulásába, miközben jelenünk valóságát is szemügyre veszi. Buda szívében található egy dinamikusan lüktető ér. Egy olyan színtér, melynek múltja megismerésért kiált, jelene pedig megtapasztalásra buzdít.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!