E-mailben ígértek egy vagyont a férfinak, aki amúgy is szakítani akart a barátnőjével. Végül kiderült, hogy a csalók mindenkit átvertek.


Megmérgezte barátját egy nő a férfi állítólagos 30 millió dolláros (10,7 milliárd forint) örökségének megkaparintása miatt, írja a New York Post. Végül kiderült, hogy mindkettőjüket átverték.

Az 51 éves Steven Edward Riley Jr. akkor lett rosszul, amikor szeptember 3-án a minoti repülőtérre ment, hogy átvegye a több millió dolláros csekket. A rendőrség szerint 47 éves barátnője, Thea Kenoyer itatott vele tudtán kívül fagyállót, aminek következtében két nap múlva meg is halt.

A férfi 21 éves fia szerint azonban mindkettőjüket átverték. Az építkezéseken dolgozó apját ugyanis egy „távoli rokon” nevében kereste meg egy ügyvéd e-mailben. A férfi teljesen beleélte magát a 30 millió dolláros örökségbe, amit azonban állítólag nem akart megosztani a párjával, és szakítani készült a nővel, mert az utóbbi időben alaposan megromlott a kapcsolatuk.

A fiú szerint apja földek vásárlását tervezte az ölébe pottyant vagyonból, amihez végül soha nem jutott hozzá. A minoti reptéren ugyanis nem jelent meg az ügyvéd, aki a pénzt ígérte Rileynak. Addigra azonban késő volt, mert a barátnője már megmérgezte a sörébe tett fagyállóval. Kenoyer másnap hívta ki a mentőket a csalódottan hazatérő férfihoz, aki egy nappal később a kórházban halt meg.

Riley fia szerint a nő az apjából élt, folyton tőle kunyerált pénzt, miközben a házat sem tartotta rendben. Minden tiszta kutyaürülék volt, a mosatlan ruhák ellepték a szobákat és minden tele volt szeméttel a házban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!