Nemcsak az ingyenesen osztogatott fejhallgatókkal lehet gond, hanem a párnákkal és takarókkal is.


Névtelen posztban árulta el egy légutas-kísérő, hogy miért érdemes kétszer is meggondolni a fedélzeti fejhallgatók használatát a repülőgépeken, írja a LADbible. A posztoló szerint

A névtelen stewardess azt mondja, hogy a légitársaságok gyakorlatilag egyáltalán nem foglalkoznak a fejhallgatók tisztításával és a habszerű részek cseréjével. Éppen ezért arra biztat mindenkit, hogy ha mégis használja a füleseket, szakítsa el a fülhöz érő párnát, hogy biztosan kikényszerítse a cserét, mielőtt megkapja a következő utas.

Ennél is jobb megoldás azonban, ha mindenki a saját fülhallgatóját használja a repülőkön. Mindössze néhány fillérért be lehet szerezni olyan átalakítót az elektronikai szaküzletekben vagy a webshopokban, melyek csatlakoztatásával minden füles használható lesz a fedélzeten.

Egy másik légiutas-kísérő szerint ráadásul minél olcsóbb az adott légitársaság, annál kisebb az esélye a rendszeres higiéniai odafigyelésnek.

Egy harmadik steward a TikTokon árulta el, hogy ugyanilyen okok miatt célszerű kerülni az ablaknak dőlve alvást, és érdemes inkább hosszúszárú nadrágban felszállni a gépre. Az ablaknak ugyanis szinte mindenki nekidől, és sajnos az üléseket sem gyakran tisztítják.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!