Az AnTuTu Benchmark teljesítménymérő szoftver készítői közzétették októberi listájukat a tíz legerősebb középkategóriás androidos mobilról. Korábban kizárólag felsőkategóriás eszközöket vetettek össze, de ezennel a kevesebb pénzből gazdálkodókra is gondoltak az AnTuTu V8-cal készített rangsorukkal.

A prémium eszközök listáján első helyen végzett a vivo NEX 3 5G 482 917 ponttal, míg a második egy hajszálnyival elmaradva a vivo iQOO Pro 5G lett. Az őszi hónap harmadik legerősebb csúcsmobilja a OnePlus 7T lett, ami 481 784 ponttal került az impozáns helyre. Felkerült még az első tízbe az Asus ROG Phone, a Xiaomi Mi 9 Pro 5G, továbbá a Realme X2 Pro és a Redmi K20 Pro Premium is.

Forrás: AnTuTu

A középkategóriában is taroltak a kínai márkák. A legjobb választásnak 299 194-es pontszáma alapján a Honor 9X Pro tűnik, ezt követi a Honor 9X alapmodell, harmadik helyre pedig szintén egy Honor készülék került, a Honor 20S. A Honor készülékeit követi a listán a Redmi Note 8 Pro, a realme X2, az Oppo Reno2, továbbá a Xiaomi Mi 9 SE és a Vivo X27.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!