Bogi támadóját akkor fogta el a rendőrség, amikor még éppen a lány vérét törölgette le a kezéről.


Megszólalt a Blikknek annak a 17 éves karcagi lánynak az édesanyja, akit brutálisan bántalmazott egy 26 éves férfi, miután elutasította, hogy külföldön dolgozzon prostituáltként.

- mondta a lány édesanyja.

Boginak az órákig tartó verés során négy helyen tört el az állkapcsa, a fogait is kiverte támadója, ezért hónapokig szívószállal kell majd ennie. Testi sérülései mellett lelkileg is nagyon súlyos trauma érte, az éber kómában is rémálmai vannak, amint hozzáérnek, azonnal sikoltozni kezd.

A nyomozás során eddig azt sikerült kideríteni, hogy a 26 éves karcagi férfi elcsalta a fiatal lányt a szülei portájára, ahol egy hátsó épületben lakott. Itt került sor az egész éjszaka tartó bántalmazásra, miután a lány visszautasította, hogy prostituáltként dolgozzon külföldön a férfinak.

Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a férfi ellen, aki tagadta bűnösségét. A bíróság elrendelte letartóztatását.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!