Milliók látták a videóját és ipari mennyiségben készülnek róla a mémek. Azt viszont már kevesen tudják, hogy valójában ki is lehet ő.


A „Hawk Tuah Girl” az internet új kedvence: milliók látták a vele készített videót és ipari mennyiségben készülnek róla a mémek. Mint a 24.hu felidézi, az egész jelenség azzal kezdődött, hogy a bulizókat kérdezgető Tim & Dee TV YouTube-csatorna nemrégiben két nőt állított meg a Nashville-i éjszakában. A villáminterjú egyik kérdése az volt, hogy hogyan lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában, mire az egyikük rávágta:

A „hawk tuah” egy hangutánzó kifejezés, a köpésre utal – innen a „Hawk Tuah Girl” beceneve. Azt viszont már kevesen tudják, hogy valójában ki is lehet ő. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy Tennessee-ben él, és Hailey Welch-nek hívják. A videó óta kerüli a nyilvánosságot, de állítólag egy divatmárka már felfedezte, és „hawk tuah”-s sapkákat dobnak piacra vele.

Néhány álhír is keringett róla, például hogy elvesztette állását egy óvodában a videó miatt, de ez nem igaz. Állítólag pultosként dolgozik valahol, de az internet népe még nem tud erről semmi biztosat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!