Közzétette a rendőrség annak a férfinek a fényképét, aki a gyanú szerint hat autót rongált meg a Markó utcai mentőállomás előtt.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az Országos Mentőszolgálat szerint egy 14 főből álló, feltehetően ittas társaság randalírozott pénteken éjjel a Markó utcában.

A fiatalok felmásztak az éppen szolgálatban lévő mentősök parkoló autóira, és milliós károkat okoztak. A budapesti rendőrség szerint hajnali negyed 2-kor a társaságból az egyik 25 év körüli férfi végigsétált a kocsik tetején, összesen hatot rongált meg így.

Az életmentők zöme csak a reggeli váltás és az átdolgozott éjjel után szembesült a helyzettel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított nyomozást rongálás miatt.

A feltételezett elkövetőről felvétel is készült, amit közzétettek a rendőrség oldalán:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.