Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha egyedülálló vagy, ne ragaszkodj foggal-körömmel ahhoz, hogy párkapcsolatban élj, ugyanis, vannak, akik sokkal kiegyensúlyozottabbak egyedül, mint párban. Ha az alábbi három csillagjegy közé tartozol, lehetséges, hogy a szingli-létben tudsz a legjobban kiteljesedni.

Ezek a csillagjegyek sokkal boldogabbak elkötelezettségek nélkül, a függetlenség a lételemük. Nagyon önállóak, azért nem szeretik, ha bárki korlátokat állít fel nekik, nem szeretik olyan emberekre pazarolni az idejüket, akikkel nem talál a jövőről alkotott elképzelésük.

Az életet inkább a saját szabályaik szerint élik, de egyáltalán nincsenek elkeseredve, sőt, megmutatják a világnak, hogy pár nélkül is lehet teljes életet élni.

Kos

Egy igen független és önálló személyiség, nem tudja elviselni, ha valaki irányítani vagy befolyásolni próbálja. Soha nem pazarolja az idejét olyan emberekre, akikkel nem találja a közös hangot.

Egyáltalán nem zavarja az egyedüllét, sőt, inkább megpróbál minden pillanatot kihasználni a feltöltődésre. A saját szabályai szerint éli az életét, az első pillanatban menekül azoktól az emberektől, akik korlátozni próbálják valamiben.

Nyilas

Szereti az emberek társaságát, nem igazán szingli típus, viszont a hűség egyáltalán nem az erőssége. Imádja a szabad életet és a kalandokat, ha egy kapcsolatban ezeket nem kapja meg, akkor rövid időn belül továbbáll.

A másik dolog, ami miatt menekül egy kapcsolatból, az a monotonitás, lételeme ugyanis a változatosság. Ha nem akar egész életében egyedül élni, és mégis szüksége van a párkapcsolatra, akkor tudatosítania kell magában azt a tényt, hogy néha vannak bizony monoton időszakok. Itt az ideje gyakorolni a türelmet.

Vízöntő

A hűség gondolata is elrettenti, éppen ezért soha senkit nem enged igazán közel önmagához. Kevés ember tudja igazán megismerni, mivel mindenkivel tartja a két lépés távolságot. Szeret egyedül lenni, soha nem unatkozik, bármilyen helyzetben nagyon könnyen feltalálja magát. A világon mindennél jobban szereti a szabadságot és a függetlenséget, ezért inkább egyedül él, mint párkapcsolatban.

Ez a három csillagjegy csak akkor fogja megismerni az igazi szerelmet, és csak akkor tud kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni, amikor a partnereik elfogadják és megértik a függetlenségüket és a szabadságuk iránti vágyukat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!