A francia férj több mint 80 férfinak ajánlotta fel az öntudatlanná tett nőt, aki nem tudott a szexuális együttlétekről, és alkalmi „partnerei” többféle nemi betegséggel is megfertőzték.


Egy francia férfit azzal vádolnak, hogy közel tíz éven át több alkalommal is elkábította a feleségét, majd videóra vette, ahogy idegen férfiak megerőszakolják a nőt.

Dominique P. szorongáscsökkentő gyógyszert keverte felesége, Françoise ételébe, hogy öntudatlanná és magatehetetlenné tegye.

A vendéglátó megtiltotta az idegen férfiaknak, hogy parfümöt használjanak és dohányozzanak, nehogy az erős szagok felébresszék a feleségét.

A rendőrség szerint az esetek 2011 és 2020 között történtek, miközben

A legfiatalabb 26, a legidősebb pedig 73 éves volt, és akad köztük tűzoltó, önkormányzati képviselő és újságíró is. Többen azzal védekeztek, hogy nem tudták, hogy a feleség nem egyezett be az együttlétbe. Dominique P. 2020-ban került a rendőrség látókörébe, amikor rejtett kamerával videózott egy öltözőben.

Egyébként Dominique P. és Françoise több mint 50 éve házasodott össze, három gyermekük született. A ma már nyugdíjas férfi azt mondta, a felesége volt élete egyetlen szerelme, akit „szentnek” tart.

Forrás: 24.hu, Telegraph


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!