Lehet, hogy többeknek nem csak az fog bosszúságot okozni pénteken, az új Puskás Aréna megnyitása napján, hogy a környéken kora délutántól lezárások lesznek, nem lehet parkolni. Az új stadionban nem lehet készpénzzel sem fizetni - erre hívják fel a figyelmet a Facebook-oldalukon.


A gyorsabb kiszolgálás érdekében a helyszínen kiváltható arénakártyával (HelloPay-kártya), érintéses bankkártyával vagy arra alkalmas mobiltelefonnal lehet majd fizetni az aréna teljes területén.

Az MLSZ pedig azt írja, hogy biztonsági okokból senki nem hozhat be nagy (A4-s méretnél nagyobb) szatyrot, hátizsákot. Sőt, esernyőt, profi fényképezőgépet sem lehet bevinni a stadion területére. Eső esetén az esőkabátot javasolják.

A Stefániához és a Dózsa György úthoz közel két-két csomagmegőrző konténer lesz felállítva, amelyek ingyenesen igénybe vehetők.

☝️Van benne szó lezárásokról, készpénzmentességről, a repoharas rendszerről, arról, hogy a Puskásba hátizsákot nem fogsz…

Közzétette: Puskás Aréna - 2019. november 13., szerda

Kiemelt kép: Budapest, 2019. november 8. A 68 ezer nézõt befogadó új Puskás Ferenc Stadion esti kivilágításban. 2019 november 15.-én este Magyarország–Uruguay mérkõzéssel és Gera búcsúztatásával nyitja kapuit a Puskás Aréna. MTVA/Bizományosi: Róka László


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!