Nem tudjuk, hogy eshetett ez volt párjának. Különösen, hogy Gabi új párjával előadott táncát promózta a műsorban.


Szombat este ismét izzott a levegő a TV2 stúdiójában, ugyanis színpadra léptek a Dancing with the Stars táncosai. Többek között Krausz Gábor és Mikes Anna is előadták a szenvedélyes American Smooth-t.

Nem tudhatjuk, hogy Krausz ekkor tudta-e már, hogy nemsokára bejelentkezik a műsorba – még ha csak felvételről is – volt párja, Tóth Gabi. De az adásrendezők gondoskodtak róla, hogy legyen egy kis feszültség (no meg persze egy adag kersztpromó) a műsorban, ahol bereklámozták a vasárnapi Sztárban sztár leszek! adását, ismét az agyakba égetve, hogy abban Gabi előadja legújabb számát, a nyári félrelépéséről és szakításáról szóló Átkozott nyárt.

A rövid promóban az énekesnő elmondja, hogy ez élete egyik – ha nem a – legfontosabb dala, ami a mélységekről szól, amiken keresztül ment, ugyanakkor a reményt is sugározza.

– mondja Gabi arról az időszakról, amikor férje elhagyta a frissen újított családi házat, és magával vitte lányukat, Hannarózát.

Hozzáteszi: „Ez a dal mindenkinek szól, aki volt már ilyen helyzetben, hogy tudják, hogy nincsenek egyedül.”

Mint az közismert, a vasárnapi Sztárban sztár leszek!-ben Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence közösen táncolnak is az Átkozott nyárra. Erre is utalva Gabi a DWTS-ban elmondta:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!