A honvédelmi államtitkárnak hétfő reggelig le kellene bontania a birkózó akadémia körüli kordont. Ha ezt nem teszi meg, akkor Ábel Attila bizalmas iratokat fog nyilvánosságra hozni.


„Októbertől nem leszek alpolgármester, de egy becsületbeli ügyem hátravan” – írja közösségi oldalán Ábel Attila, csepeli alpolgármester.

Németh Szilárd honvédelmi államtitkárnak hétfő reggelig le kellene bontania a csepeli birkózó akadémia (KIMBA) körüli kordont – írja a Telex. Ha nem, akkor Ábel Attila elkezdi nyilvánosságra hozni azokat a dokumentumokat, amelyekből kiderül, miért verték meg a kormánypártot egy budapesti kerületben – ezekhez eddig csak fideszes politikusok és kormánypárti médiaszemélyiségek férhettek hozzá.

Ábel szerint Németh egy belső fideszes levelezés miatt tett feljelentést ellene, pedig abban semmi bűncselekmény nincs. A levélben leírta a konfliktusaik okait, és mellékelte a dokumentumokat is. Ábel állítja:

Ábel ultimátumot adott Némethnek:

Azt is hozzáteszi, hogy mivel tart attól, hogy a rendőrségi nyomozás alatt úgyis kiszivárognak válogatott részletek, inkább ő maga hozza nyilvánosságra az összes iratot.

A Telex megkérdezte a rendőrséget is, folyik-e eljárás az ügyben. A BRFK megerősítette, hogy a bíróság által elrendelt magánvádas eljárásban nyomoznak, amit a bíróság megbízásából végeznek.

v
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!


SZÓLJ HOZZÁ