Az egykori világbajnok bokszoló szerint valójában az időt kell megfizetni a felkészülés során. Nemcsak az edzés a fontos, hanem a pihenés és a rehabilitáció is.


A korábbi világbajnok ökölvívó, Erdei Zsolt is beszállt a Molnár Áron és Hajdú Péter között kialakuló szájkaratéba. A két celeb azért feszült egymásnak, mert Molnár 15 millió forintért nem vállalta a fellépést egy nemzetközi bokszműsorban, mivel ebből kellett volna kihoznia a felkészülést, az edzők pénzét, az étkezést és a meccspénzt is, ami szerinte nem elég. Ráadásul nem szívesen dolgozna együtt a Varga Judittal készített interjú után Hajdú Péterrel, a műsor egyik szervezőjével sem.

Hajdhajdu-peter-visszaszolt-molnar-aronnak-egy-dolgot-szerettek-volna-meg-tobb-penzt/ú Péter nem sokkal később reagált Molnár Áron szavaira. Szerinte a színész egyszerűen még több pénzt szeretett volna kapni a szereplésért. Egészen addig nem volt a személyével sem gondja, amíg ki nem derült, hogy nettó 15 millió forintot fizetnének a felkészülés idejére.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!