17 éves fiuk az U18-as vízilabda válogatott egyik játékosa, 15 éves lányuk pedig balerinának tanul. A modell mindenben támogatja őket.


Hosszú interjút adott a Glamournak Epres Panni. A modell már négy ébe egyedül neveli gyerekeit, miután férje, Benedek Tibor vízilabdázó 48 évesen meghalt.

Bár a pár mindig is óvta a magánéletét, Panni ezúttal szokatlan őszinteséggel beszélt a gyereknevelésről. Fiuk, Mór már 17 éves és a fiú U18-as vízilabda válogatott egyik kiemelkedő játékosa. 15 éves lányuk, Barka pedig balerinaként áll helyt a különféle versenyeken.

Nemrég volt egy videós megszólalása egy meccs után, nyilván jelentkezett bennem az aggodalom. Megnéztem többször is, és azt láttam rajta, hogy úgy mond dolgokat és úgy viselkedik, hogy nem akar megfelelni senkinek. Nagy kő esett le a szívemről... Azt szeretném, hogy ez így maradjon. Nem szólok bele, mit és hogyan nyilatkozik. Nem akarom tőle ezt elvenni” - mondta az interjúban Epres Panni.

A modellt arról is megkérdezték, mennyire tudott megbékélni lánya választásával, hogy balerinának tanul.

„Egy felmérés alapján azt mondják, hogy balerinának lenni a világ legnehezebb munkája, nehezebb, mint a bányászat – fizikailag is és lelkileg is. Ha ez az útja, támogatom. Bármit kitalálnak, ott állok mellettük.

- válaszolta a modell.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!