Conor McGregor 2018 októbere, a Habib Nurmagomedov elleni vereség óta nem lépett oktagonba, sőt, a visszavonulását is bejelentette, azóta leginkább rendőrségi ügyeivel kelt feltűnést: volt, hogy lezúzta egy őt fényképezni szándékozó férfi gépét, aztán kocsmában verekedett, legutóbb pedig egy nő vádolta meg, hogy egy dublini szórakozóhely előtt zaklatta szexuálisan őt a ketrecharcos.


McGregor néhány hete egy sejtelmes bejegyzésben belengette a visszatérését, most pedig már konkrét dátumot emleget, nevezetesen január 20-át.

Tökéletes fizikai állapotban vagyok. Az időpont is megvan, az meg nem érdekel, ki lesz az ellenfelem. 66 nap kell ahhoz, hogy valami szokássá váljon, úgyhogy korán fekszem és korán kelek. A tudatos megközelítés nagyon fontos, az összes milliárdosnak kell, hogy legyen egy rendszer az életében. A meccsre fogok koncentrálni, és nem iszom alkoholt

- magyarázta McGregor.

Aki azt is hozzátette, szeretné, ha megmérkőzhetne jövőre a Nurmagomedov-Tony Ferguson csata győztesével. Ez még azért odébb van, de ha jól sikerül a tervezett visszatérés, akkor azzal ismét esélyt teremthet magának az ír ketrecharcos egy nagy meccsre.

Here is the video of Conor McGregor announcing his plans for 2020, which begin with his return fight on Jan. 18 in Las Vegas. (???? RT Sport) pic.twitter.com/9PiNSaNH7c

- Ariel Helwani (@arielhelwani) October 24, 2019

Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!