Szerinte lánya és a rapper kapcsolata azért ment tönkre, mert Junior öntörvényű ember, aki nem tudott ellenállni a kísértésnek. Ő tudná kezelni a helyzetet, de a lánya ezt nem akarja.


L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga viharos válása egy éve zárult le, de úgy tűnik, a feszültségek még nem múltak el teljesen. A gyermekelhelyezés és a vagyonmegosztás terén is komoly viták alakultak ki közöttük, de végül sikerült valamiféle kompromisszumot kötniük.

Mint az közismert, a válás közel sem volt zökkenőmentes: bár egy évvel ezelőtt lezárult a folyamat, a kezdeti ellentétek és konfliktusok bőven hagytak nyomot. Bár a felek hivatalosan megállapodtak a közös gyerekükkel és vagyonukkal kapcsolatban, most mégis kiszivárogtak részletek a válásról. Körtvélyessy Zsolt pedig nem rejti véka alá a véleményét L.L. Juniorról, és egy friss interjúban elég markánsan fogalmazott a zenészről.

A színész a Bóta Café műsorának vendégeként kifejtette, hogy szerinte lánya és a rapper kapcsolata azért ment tönkre, mert L.L. Junior „öntörvényű” ember, aki nem tudott ellenállni a kísértésnek. Bár anyagilag mindent biztosított, Zsolt szerint a lánya ennél többre vágyott: figyelemre, kedvességre.

– jegyezte meg az apa, hozzátéve, hogy szerinte tudná kezelni a helyzetet, de a lánya nem engedi, hogy beleavatkozzon.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!