Az énekesnő szerint ebben a kudarctól rettegő társadalomban csak a „heppi endeseket” lehet igazán szeretni.


Nagy port kavart a magyar közvéleményben Suhajda Szilárd tragédiája, több ismert ember is megfogalmazta már véleményét a témában.

Most Tóth Vera tett közzé néhány gondolatot Instagram-oldalán az elhunyt hegymászóról.

Az énekesnő szerint a siker nem egy velünk született tehetség, hanem „kockázat, szorgalom, szenvedély, olykor meg nem értettség, sokszor magányos műfaj”.

– írta.

Tóth Vera szerint addig nem foglalkoznak az emberrel, amíg dolgozik az álmain, mert evidensnek veszik, hogy sikerülni fog, amint azonban valami rosszul sül el, akkor ebben a „kudarcoktól rettegő társadalomban” azonnal megkapja a magáét, mert a sok sikertelenségből fakadó frusztráció miatt ma, csak a „heppi endeseket” lehet igazán szeretni.

„Miért kellett? Talán azért, mert az élet adja a halál, a halál pedig az élet értelmét és aki ennek teljes tudatában él, az már nem ment oda hiába, annak útját a bátorság, a hit jelenti, azok a fogalmak, melyek lassan kihalnak. Nyugodj békességben ott fent, Szilárd, valószínüleg ennél közelebb most egyikünk sem lehetne az Istenhez, mint te…” – búcsúzott Suhajda Szilárdtól az énekesnő.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!