A Párharc című műsorban úgy tűnt, hogy még mindig jóban vannak.


Gyenesei Leila és Monoki Lehel két éve kezdtek el együtt járni, és a kapcsolatuk jól látszott alakulni. Nem sokat mutattak belőle a nyilvánosság felé, de nem olyan rég volt, amikor mégis részt vettek a TV2 Párharc című műsorában. Ott úgy tűnt, még mindig jóban vannak. Ráadásul Leila kislánya és Lehel között is jó kapcsolat volt:

„Szerencsére a lányom és Lehel nagyon jól kijönnek, sőt, imádják egymást. Az első pillanattól kezdve van közöttük egy olyan mély és őszinte kapcsolat, szeretet, amit nem lehet csak úgy megjátszani. Nekem elsődleges volt az, hogy ha valaki engem szeret, annak őt is imádnia kell. Mi ketten vagyunk, így kell minket elfogadni” – nyilatkozta a világbajnok öttusázó a Blikknek annak idején.

„Úgy szoktam fogalmazni, hogy nekem igazából Mimi a szerelmem, és neki van egy anyukája. A sajátomként szeretem, csodálatos a kapcsolatunk. Igazi cinkostársak vagyunk. Például, ha mindketten szeretnénk csokit enni, azt kell mondani, hogy anya, ott a pók a falon, és amíg ő odanéz, addig mi ketten kilopjuk a csokit” - ezt pedig Lehel tette hozzá.

Most az összes közös képet letörölték a közösségi oldalaikról, ez általában annak szokott a jele lenni, hogy vagy mosolyszünet van, vagy vége is a kapcsolatnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!