A mentősként dolgozó Rajecki Sándor kedden reggel távozott el ismeretlen helyre. Eltűnése előtt baljós üzenetet küldött.


Kétségbeesetten keresi a családja Rajecki Sándort, aki kedden reggel távozott el ismeretlen helyre a fővárosi otthonából – írta meg a Blikk.

A mentősként dolgozó férfi eltűnését Pindroch Csaba is posztolta, mert Sándor a sógora. A Jászai Mari-díjas színész azt írta:

A Blikknek sikerült megszólaltatnia Sándor feleségét, Pindroch Csaba nővérét.

„Reggel elindult itthonról, az autóját otthon hagyta, de a kulcsát sehol nem találtuk meg. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte. Pedig előtte még jókedvű, boldog volt. Ilyenkor el szokott menni a kőbányai otthonunkhoz közeli lakótelepre, hogy kiszellőztesse a fejét, de napokig sosem tűnt még el” – mondta aggódva Pindroch Beáta. Mint mondta, előfordult, hogy Sándor korábban is mélypontra került, de eddig mindig meg tudták beszélni a nehézségeket.

„A telefonja élt egy darabig, próbáltam hívni többször, de most már nem kapcsolható.

– mondta elcsukló hangon a feleség.

A 47 éves férfi egy magáncég alkalmazásában állt betegszállítóként. A felesége bejelentést tett a rendőrségen, és azt szeretné, ha minél előbb bemérnék a férje telefonját, illetve átvizsgálnák azokat a helyeket, amerre gyakran sétált.

A hatóságok azt kérik, hogy akinek bármilyen információja van az eltűnttel kapcsolatban, ne tévessze szem elől, és haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 112-es általános segélyhívón.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!